Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mijn eerste 100 boerderijwoorden
Mijn eerste 100 boerderijwoorden
Laat je kind kennismaken<br/>met de wonderlijke wereld<br/>van de boerderij. In dit boek<br/>staan de namen van meer dan<br/>100 boerderijdingen. »
 
 
 
 
 

Eerste woorden puzzelboek
Eerste woorden puzzelboek
Eerste woorden helpt kinderen met het<br/>ontwikkelen van hun woordenschat. Met de<br/>omdraaikaartjes kunnen kinderen puzzelen,<br/>memory spelen en dingen ... »
 
 
 
 
 

Granja Animada / Farm Iq
Granja Animada / Farm Iq
Granja animada / Picture Pops Farm »
 
 
 
 
 

Woorden
Woorden
Dit leerboekje is een ideale eerste<br/>kennismaking met woorden en heeft<br/>spannende elementen die peuters<br/>kunnen aanraken en voelen. »
 
 
 
 
 

Mijn grote ruimteboek
Mijn grote ruimteboek
Leer alles over ruimtevluchten<br/>en astronauten, andere planeten,<br/>zonnestelsels en nog veel meer in dit<br/>fantastische interactieve ruimteboek.<br/>H... »
 
 
 
 
 

Vormen
Vormen
Dit leerboekje is een ideale eerste<br/>kennismaking met vormen en heeft<br/>spannende elementen die peuters<br/>kunnen aanraken en voelen.<br/> »
 
 
 
 
 

Cijfers
Cijfers
Dit leerboekje is een ideale eerste<br/>kennismaking met cijfers en heeft<br/>spannende elementen die peuters<br/>kunnen aanraken en voelen. »
 
 
 
 
 

Mijn grote lichaamsboek
Mijn grote lichaamsboek
Met dit interactieve boek<br/>leren kinderen spelenderwijs alles<br/>over het menselijk lichaam,<br/>zowel vanbinnen als vanbuiten.<br/>Handig voor een spree... »