Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Naar de kermis
Naar de kermis
Nieuwe voorleesverhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) over Kolletje en haar vriendje Dirk.Kolletje en Dirk gaan naar de kermi... »
 
 
 
 
 

Kolletje
Kolletje
Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag krijgt Kolletje toversokken van haar tante Laetitia. Telkens als ze 'Katharina Orsel... »
 
 
 
 
 

Krabbel en Nies
Krabbel en Nies
Krabbel en Nies zijn zwerfkatten die in de kelder van een leegstaand huis gaan wonen. Het valt niet mee om elke dag weer eten te vinden. Gelukkig krijgen ze ... »
 
 
 
 
 

Kolletje actiepakket
Kolletje actiepakket
Kolletje Actiepakket »
 
 
 
 
 

Voorlezen met Kolletje en Dirk
Voorlezen met Kolletje en Dirk
In Voorlezen met Kolletje & Dirk van Pieter Feller en Natascha Stenvert zijn de zes mooiste boeken over de leukste kleuters van Nederland gebundeld. Voor ure... »
 
 
 
 
 

Kolletje gaat naar school
Kolletje gaat naar school
Kolletje is een vrolijk en eigenwijs meisje. Voor haar vierde verjaardag krijgt Kolletje toversokken. Telkens als ze 'Katherina Orselia Laetitia'' zegt, gebe... »
 
 
 
 
 

Gruwelijk eng
Gruwelijk eng
Kolletje & Dirk – Gruwelijk eng! is een bundel met nieuwe verhalen van Pieter Feller (tekst) en Natascha Stenvert (illustraties) rond het thema van de Kind... »
 
 
 
 
 

Kom erbij!
Kom erbij!
Kolletje & Dirk – Kom erbij! van Pieter Feller en Natascha Stenvert is een fijn geprijsde bundel met nieuwe verhalen over de avonturen van Kolletje en haar... »
 
 
 
 
 

Display Kolletje
Display Kolletje
Mooie, duurzame Kolletjedisplay<br/>gevuld met heel veel boeken »
 
 
 
 
 

Meneer Victors vreselijke vertellingen
Meneer Victors vreselijke vertellingen
Voor de vijfde keer op rij had meneer Victor me met een verhaal op het puntje van m'n stoel gekregen. Ik keek naar de fluit in mijn handen en zag het instrum... »