Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Piet à volonté
Piet à volonté
Een onmisbaar familiekookboek van maar liefst 736 pagina's voor een leven lang kookplezier De kookbijbel van de levende legende die meer dan 3,5 miljoen kook... »
 
 
 
 
 

Piet puur
Piet puur
In Piet Puur bereidt Piet gerechten die niet alleen lekker zijn in gemixte vorm, maar die daarenboven ook nog eens alle voedingsstoffen bevatten die het lich... »
 
 
 
 
 

SOS Piet
SOS Piet
Piet Huysentruyt haalt zijn vijfde ster binnen! SOS Piet van Piet Huysentruyt is en blijft een nooit eerder vertoond megasucces in het televisie- en kookboe... »
 
 
 
 
 

Smakelijk
Smakelijk
Voor de fans van het eerste uur en iedereen die lekker, licht en gevarieerd wil koken In het bekende VIER-programma Smakelijk! laat Piet Huysentruyt iedereen... »
 
 
 
 
 

Kookbijbel
Kookbijbel
 »
 
 
 
 
 

Piet ongezouten
Piet ongezouten
<p>Het verhaal van Piet Huysentruyt leest als een trein. Van zijn jaren op de hotelschool, het leven van het gezin in Belgisch Congo en zijn eerste fel bespr... »
 
 
 
 
 

Likoké on tour
Likoké on tour
 »
 
 
 
 
 

KOOKAGENDA PIET HUYSENTRUYT 2011
KOOKAGENDA PIET HUYSENTRUYT 2011
Onmisbaar voor elke keukenpietEen praktische weekagenda met 26 nieuwe onuitgegeven recepten van topchef Piet Huysentruyt Boordevol nuttige tips om van elk re... »
 
 
 
 
 

Leven & koken Piet Frankrijk
Leven & koken Piet Frankrijk
PIET HUYSENTRUYT
LEVEN & KOKEN als Piet in Frankrijk
Frankrijk, dat is: knapperig stokbrood, zinnenstrelende wijn, intieme romaanse kerkjes, zonovergoten ter... »
 
 
 
 
 

Piet gepeperd
Piet gepeperd
<p>Het leven van Piet Huysentruyt laat zich perfect vertellen en vertalen in gerechten. Elk gerecht is een belangrijk moment in zijn leven, of het nu gaat om... »