Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zo voel ik mij
Zo voel ik mij
Willewete … dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een... »
 
 
 
 
 

De zon, aarde en maan
De zon, aarde en maan
De aarde is een wonderlijke planeet. Van hieruit zien we de zon en de maan vaak aan de hemel. De zon is een ster. Zij geeft ons licht en warmte en is onontbe... »
 
 
 
 
 

Eerlijk of oneerlijk?
Eerlijk of oneerlijk?
Peter speelt vals met ganzenbord …Yan heeft iets kapotgemaakt …En Roos is jaloers op haar vriendinnetje …Wat denk jij daarvan?Wat denk jij is een nieuw... »
 
 
 
 
 

Op reis met het vliegtuig
Op reis met het vliegtuig
Wil je alles weten over op reis gaan met het vliegtuig? In dit boek lees je meer over de soorten vliegtuigen die er bestaan, de veiligheidsmaatregelen die ge... »
 
 
 
 
 

Op reis met het schip
Op reis met het schip
Wil je alles weten over op reis gaan met het schip? In dit boek ontdek je welke schepen er allemaal bestaan, van vroeger en nu. Hoe ziet een cruiseschip erui... »
 
 
 
 
 

Alles op orde
Alles op orde
Sam ruimt zijn sokken niet goed op …Papa kan zijn sleutels niet vinden …En Osan zet de hele tafel vol met tekenspullen …Wat denk jij daarvan?Wat denk j... »
 
 
 
 
 

Dankjewel alsjeblieft
Dankjewel alsjeblieft
Nina is zes jaar oud. Ze heeft lange vlechten, is niet zo groot en ook niet zo sterk. Maar ze heeft wel haar mondje mee, of eerder tegen … Want Nina is vaak... »
 
 
 
 
 

Een rugzak vol eerste hulp
Een rugzak vol eerste hulp
Een vrolijke en leerzame reeks, die kinderen weerbaarheid en zelfvertrouwen geeft bij ongelukjes. Een eerste kennismaking met EHBO, voor kinderen vanaf 4 jaa... »
 
 
 
 
 

Moedig of bang?
Moedig of bang?
Sofie moet een pakketje naar de buurman brengen, maar ze schrikt van de grote honden. Igor is bang van het onweer en Achmed raapt zijn moed bijeen om sorry t... »