Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zo werkt mijn lichaam
Zo werkt mijn lichaam
Willewete ... dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een... »
 
 
 
 
 

Mijn buik doet pijn
Mijn buik doet pijn
Een vrolijke en leerzame reeks, die kinderen weerbaarheid en zelfvertrouwen geeft bij ongelukjes. Een eerste kennismaking met EHBO, voor kinderen vanaf 4 jaa... »
 
 
 
 
 

Dankjewel alsjeblieft
Dankjewel alsjeblieft
Nina is zes jaar oud. Ze heeft lange vlechten, is niet zo groot en ook niet zo sterk. Maar ze heeft wel haar mondje mee, of eerder tegen … Want Nina is vaak... »
 
 
 
 
 

De garage
De garage
Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over techniek, namelijk de garage.Wat gebeurt er allemaal in een garage? Auto’s gaan daarnaartoe voo... »
 
 
 
 
 

Thankyouplease
Thankyouplease
 »
 
 
 
 
 

Uiltje en de nootjes
Uiltje en de nootjes
Als Uiltje, Eekhoorn, Haas en Vos samen in het bos spelen, vindt Haas een berg hazelnootjes. Hazelnootjes zijn de lievelingsnootjes van Uiltje. Vos stelt voo... »
 
 
 
 
 

Sterren en planeten
Sterren en planeten
Willewete… dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een ... »
 
 
 
 
 

Luisteren of niet?
Luisteren of niet?
Eric wil meer snoepjes eten dan hij mag …Sheila wil doorfietsen bij het drukke kruispunt …En Sophie wil de baas van mama geen hand geven …Wat denk jij ... »
 
 
 
 
 

Zo voel ik mij
Zo voel ik mij
Willewete … dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op de vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een... »
 
 
 
 
 

De zon, aarde en maan
De zon, aarde en maan
De aarde is een wonderlijke planeet. Van hieruit zien we de zon en de maan vaak aan de hemel. De zon is een ster. Zij geeft ons licht en warmte en is onontbe... »