Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Het einde van alles
Het einde van alles
Gwion, de bastaard, beweert dat hij Merlijn de tovenaar na diens dood zal opvolgen. Maar dan moet eerst Allis uit de weg geruimd worden, want Merlijn heeft h... »
 
 
 
 
 

Mami Wata
Mami Wata
Op een dag wordt er ingebroken in het huis van Sidonia. De kamer van Suske is daarbij op brutale wijze overhoop gehaald. Maar de dief heeft echter ook elders... »
 
 
 
 
 

Tintors terugkeer
Tintors terugkeer
Na haar onfortuinlijke bezoek aan het Rijk van Dorian kan Galaxa ontsnappen naar Tyriffa, een uitgestrekt land in het oosten van Elfenland. Daar wil ze onder... »
 
 
 
 
 

De fabuleuze freak
De fabuleuze freak
Lambik zet Jerom aan de deur: hij heeft de liefde van zijn leven gevonden! Jerom kan niet bij zijn vrienden terecht en wil een nieuw leven starten. Kort daar... »
 
 
 
 
 

Display 09/30 ex.
Display 09/30 ex.
 »
 
 
 
 
 

Nachtwacht Omnibus 4
Nachtwacht Omnibus 4
Telkens als er gevaar dreigt in Schemermeer staat de Nachtwacht paraat! In deze omnibus lees je de volgende verhalen: De boekenkobold, Het vervloekte tornooi... »
 
 
 
 
 

Vlucht naar het licht
Vlucht naar het licht
Na de vernietiging van de stad Mardiavel keert Galaxa terug naar Raddish. Daar verslaat ze met het magische zwaard Tintor dat ze in Mardiavel heeft buitgemaa... »
 
 
 
 
 

De maffe markies
De maffe markies
Vader Van Zwollem heeft een speelcomplex en wil de hele dag ravotten. Omdat dit alle tijd van zijn dochter Anne-Marie opeist, is deze depressief. Ze is op zo... »
 
 
 
 
 

Lut
Lut
2019: BBTK-Antwerpen bestaat 100 jaar en groeide van de kleinste afdeling van het ABVV uit tot één van de grootste
2035: De werknemers leven in een na... »
 
 
 
 
 

Suskewiet
Suskewiet
Suske kweekt in opdracht van Barabas een eeuwenoud plantenzaadje op tot een prachtigebloem. Wiske is jaloers op de aandacht die Suske aan de bloem schenkt en... »