Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Tijger ontsnapt
Tijger ontsnapt
In het dorp komt een circus. <br/>Mark en Remon staan bij de kooi van een tijger. <br/>Het beest is oud en mank. <br/>'Toch blijft het een roofdier', zegt de... »
 
 
 
 
 

Mijn hond is een robot
Mijn hond is een robot
Mijn hond is een robot. Mark wil graag een hond. Op een dag is hij jarig. Hij krijgt Blaf. Blaf is een robot. Mark kan met hem spelen. Maar ... hij is niet e... »
 
 
 
 
 

Licht in de nacht
Licht in de nacht
Jolanda en Anke zijn met Ankes familie op vakantie in Italië. Als de meisjes zich beginnen te vervelen, heeft oom Marcel het idee om met zijn drieën op sur... »
 
 
 
 
 

De reuzenknoop
De reuzenknoop
 »
 
 
 
 
 

De laatste reis
De laatste reis
Mark heeft een Indische spitskopslang.De slang kan veranderen in een Indonesische dolk: de kris ladrangan. En weer terug.Mark kent de twee spreuken die daarv... »
 
 
 
 
 

Drie keer kampioen
Drie keer kampioen
Nadia doet aan taekwondo. Ze houdt er een spreekbeurt over in de klas. Als ze een demonstratie wil geven, kiest ze Jeroen om te helpen. Nadia trapt hem per o... »
 
 
 
 
 

Ontmaskerd!
Ontmaskerd!
 »
 
 
 
 
 

Een zaak voor superhelden
Een zaak voor superhelden
Er klonk een harde knal. De auto vloog in brand. David Jeffers brulde door de megafoon: 'Camera's klaar! Tijd voor superhelden! Drie, twee, één... Actie!'J... »