Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Strijdpunt
Strijdpunt
Strijdpunt is een Ghost Recon thriller van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October.De Special Forces van het Amerikaanse l... »
 
 
 
 
 

Eindspel
Eindspel
Na een vernietigende nucleaire confrontatie in het Midden-Oosten, staan Amerika en Rusland lijn-recht tegenover elkaar in hun honger naar werelddominantie.Te... »
 
 
 
 
 

De ogen van de vijand
De ogen van de vijand
CIA-agent en ex-Navy SEAL Maxwell Moore werkt al jarenlang undercover in Afghanistan en Pakistan, op jacht naar terroristen van Al Qaida. Onverwachts wordt h... »
 
 
 
 
 

Strijdpunt
Strijdpunt
<p>De Special Forces van het Amerikaanse leger staan bekend om hun gespecialiseerde training en van hun moed achter de vijandelijke linies. Maar er is een gr... »
 
 
 
 
 

De ogen van de vijand
De ogen van de vijand
Twee van Amerika s grootste vijanden hebben de handen ineen geslagen.CIA-agent en ex-Navy SEAL Maxwell Moore werkt al jarenlang undercover in Afghanistan en ... »
 
 
 
 
 

Zwarte lijst
Zwarte lijst
Zwarte lijst is een Sam Fisher thriller van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October.De excentrieke miljardair Igor Kaspero... »
 
 
 
 
 

Against All Enemies
Against All Enemies
When ex-Navy SEAL and CIA operative Maxwell Moore barely survives a... »
 
 
 
 
 

Eindspel
Eindspel
Eindspel is het nieuwste boek van de Amerikaanse topauteur Tom Clancy, bekend van De jacht op de Red October en Golf van ontzetting.Na een vernietigende nucl... »