Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Ruimte voor kleur
Ruimte voor kleur
In RUIMTE VOOR KLEUR beschrijft Peter Siebesma de geschiedenis van psychiatrie en gehandicaptenzorg in hun onderlinge samenhang. Zijn reis door vijftig jaar... »
 
 
 
 
 

Spelen op het gehoor
Spelen op het gehoor
SPELEN OP HET GEHOOR is bedoeld voor iedereen die uit het hoofd wil leren spelen op piano, keyboard of orgel. Op het gehoor spelen komt goed van pas om jezel... »
 
 
 
 
 

Het derde elftal
Het derde elftal
In de wereld van het profvoetbal ontstaat de laatste jaren meer ruimte voor het trainen van mentale vaardigheden. Het besef groeit dat wedstrijden hierdoor m... »
 
 
 
 
 

Koorwerk in uitvoering
Koorwerk in uitvoering
Koorwerk in uitvoering gaat over de avontuurlijke reis van partituur naar koorconcert. Het boek beschrijft de grote diversiteit in de koorwereld en laat de k... »
 
 
 
 
 

De weg van Lains noar Klooster
De weg van Lains noar Klooster
Het lied Mien Hogelaand van Ede Staal inspireert Peter Siebesma om via ‘de weg van Lains noar Klooster’ terug te gaan naar het Groninger dorpsleven van d... »
 
 
 
 
 

Beter voetbal met mentale kwaliteiten
Beter voetbal met mentale kwaliteiten
In deze uitgave worden door psycholoog Peter Siebesma voetbalwedstrijden geanalyseerd op basis van zijn waarnemingen aan de zijlijn. De auteur bespreekt niet... »
 
 
 
 
 

Verhaal van mensen
Verhaal van mensen
Vanaf de jaren zestig van de vorige eeuw zette de kerk in Nederland de daling in. Inmiddels koerst ze op de nullijn af. Auteur Peter Siebesma in Verhaal van ... »