Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Und morgen bist du tot
Und morgen bist du tot
Thriller - Der fünfte Fall für Roy Grace »
 
 
 
 
 

Ik volg jou
Ik volg jou
Dokter Marcus Valentine heeft het goed voor elkaar: een vrouw, drie kinderen en een goede baan. Toch mist hij iets in zijn leven, of beter… iemand. Als hij... »
 
 
 
 
 

Een date met de dood
Een date met de dood
EEN DATE MET DE DOOD is deel 15 in de Roy Grace-serie van Peter James.In Londen wacht een man op het vliegveld op de liefde van zijn leven. In Florida wacht ... »
 
 
 
 
 

Doodskus
Doodskus
Na een zinderend Nieuwjaarsbal in het Metropole Hotel in Brighton wordt een vrouw bruut verkracht als ze terugkomt op haar kamer. Een week later wordt nog ee... »
 
 
 
 
 

De dood voor ogen
De dood voor ogen
'De dood voor ogen' is deel 2 in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen lost te lezen zijn. Wat zou jij doen als je een cd in de trein zou vin... »
 
 
 
 
 

Doodsangst
Doodsangst
'Doodsangst’( ‘Need You Dead’) is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn.

‘Peter James... »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
'Als de dood' van Peter James is deel 10 in de thriller-serie rondom inspecteur Roy Grace. Roy Grace figureerde voor het eerst in de hittitel 'Doodsimpel'.Vo... »
 
 
 
 
 

Geen rust voor de doden
Geen rust voor de doden
Zesentwintig auteurs drukken elk hun stempel op het verhaal en bouwen de spanning op naar een explosieve finale. Wanneer Christopher Thomas, curator van het ... »