Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Doodsangst
Doodsangst
'Doodsangst’( ‘Need You Dead’) is deel 13 in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn.

‘Peter James is een ... »
 
 
 
 
 

Doodsimpel
Doodsimpel
'Doodsimpel' is deel 1 in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen lost te lezen zijn.Een macabere grap loopt gruwelijk uit de hand.Michael Harr... »
 
 
 
 
 

Doodsangst
Doodsangst
'Doodsangst’( ‘Need You Dead’) is het nieuwe deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn.

‘Peter James... »
 
 
 
 
 

Op sterven na dood
Op sterven na dood
<p>'Op sterven na dood'' is het vierde deel in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen afzonderlijk te lezen zijn. 'Wie eenmaal aan een Roy Gra... »
 
 
 
 
 

Ik volg jou
Ik volg jou
Dokter Marcus Valentine heeft het goed voor elkaar: een vrouw, drie kinderen en een goede baan. Toch mist hij iets in zijn leven, of beter… iemand. Als hij... »
 
 
 
 
 

Als de dood
Als de dood
'Als de dood' van Peter James is deel 10 in de thriller-serie rondom inspecteur Roy Grace. Roy Grace figureerde voor het eerst in de hittitel 'Doodsimpel'.Vo... »
 
 
 
 
 

Bullring
Bullring
 »
 
 
 
 
 

Dodemansrit
Dodemansrit
Dodemansrit is deel 7 in de Roy Grace-serie van Peter James waarvan alle delen lost te lezen zijn. Carly Chase is nog in shock, tien dagen nadat ze betrokke... »