Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Noa krijgt een bril
Noa krijgt een bril
Ook voor de jongste kinderen is het belangrijk om te begrijpen wat er in de wereld om hen heen gebeurt. De reeks Ik, jij & wij maakt kinderen sociaal vaardig... »
 
 
 
 
 

Sem is jarig
Sem is jarig
Voor peuters vanaf 24 maanden, met het dagelijks leven van het kind als thema.Sem heeft een lekkere verjaardagstaart. Is die voor Poes? Of voor Eend? Nee hoo... »
 
 
 
 
 

Kijk! Diertjes in de tuin
Kijk! Diertjes in de tuin
Kijk! De vogels vliegen in de lucht, de visjes zwemmen in het water en de muis zit in zijn holletje. Wat zie je nog meer?Een vrolijk eerste kijk- en woordenb... »
 
 
 
 
 

Kas gaat verhuizen
Kas gaat verhuizen
Kas stopt zijn speelgoed in een doos: hij gaat verhuizen! De verhuizers dragen alle spullen al naar buiten. Kas mag meerijden in de verhuiswagen en zwaait na... »
 
 
 
 
 

Kas krijgt een zusje
Kas krijgt een zusje
‘Kijk eens hoe dik de buik van mama is!<br/>Het lijkt wel een ballon!’ zegt Kas. <br/>‘Hallo, wie zit er in die buik daar?<br/>Baby, ben je nou nog niet k... »
 
 
 
 
 

Feest met Fien en Milo
Feest met Fien en Milo
Vandaag is het feest, want Fien is jarig! Milo wil Fien verrassen en hij versiert het huis, zet een feesthoedje op en maakt de feesttafel klaar. Nu kan het f... »
 
 
 
 
 

Eendjes voeren met Fien en Milo
Eendjes voeren met Fien en Milo
Fien en Milo gaan eendjes voeren in het park.<br/>Ze doen hun jas en laarzen aan, en ze nemen brood mee.<br/>In het park is een grote vijver met eendjes, <br... »
 
 
 
 
 

Saar en de Sint
Saar en de Sint
Een vertederend en vrolijk prentenboek over Sinterklaas en wat daar allemaal bij komt kijken. Voor kinderen vanaf 3 jaar.In de klas staat een grote lege stoe... »
 
 
 
 
 

De mooiste jongensnamen
De mooiste jongensnamen
Met veel genoegen presenteren wij een nieuwe titel van Pauline Oud die alles in zich heeft om ook een groot succes te worden. In dit namenboekje krijg je hul... »