Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Strategisch Europa
Strategisch Europa
De Europese Verkenning is een jaarlijkse coproductie van CPB en SCP. In deze zevende editie wordt de toekomst van de Europese Unie verkend op de terreinen va... »
 
 
 
 
 

Strategic Europe
Strategic Europe
markets and power in 2030 and public opinion on the European Union. Europese verkenningen. »
 
 
 
 
 

Niet roken maar koken
Niet roken maar koken
Dit voorjaar werden longartsen Pauline Dekker en Wanda de Kanter uit de anti-rookclub gezet, ze zouden te activistisch te werk gaan. Sindsdien hebben ze niet... »
 
 
 
 
 

Interculturele omgangsvormen
Interculturele omgangsvormen
De laatste jaren wordt er in Nederland veel gepraat over de multiculturele samenleving, de vrijheid van meningsuiting en de grenzen van het kwetsen. Veelal g... »
 
 
 
 
 

Nederland stopt! Met roken
Nederland stopt! Met roken
Iedereen kan stoppen met roken! In dit luisterboek vertellen Pauline Dekker en Wanda de Kanter hoe. Dit boek maakt duidelijk wat het oplevert om te stoppen, ... »
 
 
 
 
 

Stemming onbestemd
Stemming onbestemd
Veel Nederlanders zijn negatief over de politiek en pessimistisch over hoe de samenleving zich ontwikkelt. Hoe veranderlijk zijn die meningen? Waar zit het g... »
 
 
 
 
 

Europa's buren
Europa's buren
De zestien buren van de Europese Unie zijn een gemleerd gezelschap. Ze variren van de oliestaten Algerije en Libi en het rijke Isral tot het arme Moldavi. Bo... »
 
 
 
 
 

Fit4Life het doktersrecept
Fit4Life het doktersrecept
Hét boek over fit zijn, met tips van onder andere het voedingscentrum, een personal trainer, chirurgen, sportartsen, longartsen, huisartsen, de professor va... »