Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Uganda
Uganda
Uganda ligt in Centraal-Afrika en heeft als buurlanden Tanzania, ­Rwanda, R.D. Congo, Soedan en Kenia. Het land heeft het hele jaar door een aangenaam klima... »
 
 
 
 
 

Nederlands - Wolof
Nederlands - Wolof
 »
 
 
 
 
 

Crisis!
Crisis!
de straf voor de hebzucht. De kredietcrisis van 2008 is gescaleerd tot financile 9/11.... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Kroatië
Reishandboek Kroatië
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden.  »
 
 
 
 
 

Reiswoordenboek Nederlands-Wolof
Reiswoordenboek Nederlands-Wolof
De gids is géén cursus Wolof. Het is allerminst de bedoeling om u 'school Wolof' bij te brengen, dat bestaat niet, er zijn afwijkingen in de talen per gebi... »
 
 
 
 
 

Eigenzinnig Londen
Eigenzinnig Londen
Maar in de onmetelijke doolhof van de Britse hoofdstad kan je ook gemakkeli... »
 
 
 
 
 

Reishandboek Gambia
Reishandboek Gambia
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardighedenHet reishandboek Gambia geeft je veel praktische informatie en tips over dit Afrikaanse land. Na... »
 
 
 
 
 

Tanzania
Tanzania
Praktische en culturele reisgids met alle bezienswaardigheden<br/><br/>Het Reishandboek Tanzania begeleidt je op je tocht door het land, maar laat je ook ken... »
 
 
 
 
 

Kroatie
Kroatie
Het gastvrije Kroatië ligt in het hart van Europa en is gemakkelijk bereikbaar. Kroatië heeft veel te bieden. Meer dan 2000 km schone kust en 1200 eilandje... »
 
 
 
 
 

Istrie & Kvarner
Istrie & Kvarner
Istri en Kvarner zijn provincies van een veel groter land: Kroatie, gekend door vriendelijkheid en gastvrijheid. De heldere, diepblauwe zee en de stranden tr... »