Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De luie keizer
De luie keizer
Keizer Xiao Pang Zi was ontzettend lui. Zo lui zelfs, dat er een klein mannetje meeging in zijn draagkoets om naar de mensen langs de kant te wuiven. De keiz... »
 
 
 
 
 

Het einde van de Roofridder
Het einde van de Roofridder
Het einde van de RoofridderTekeningen: Dmitry Yakhovsky / Scenario: Paul ReichenbachIn de Schepenzaal van het Stedelijk Museum in Kampen is een bijzondere de... »
 
 
 
 
 

Mijn reizen
Mijn reizen
 »
 
 
 
 
 

Zwolse Blauwvingers
Zwolse Blauwvingers
Geschreven door Paul Reichenbach, omslag en illustraties van Paul Geerts.Zwolle is een stad met een rijke geschiedenis die in dikke boekwerken is opgeschreve... »
 
 
 
 
 

Bas en de Belhamels op vakantie
Bas en de Belhamels op vakantie
Bas en de Belhamels 2 – Op Vakantie!Eric De Rop - Paul Reichenbach Als Bas Bel met zijn gezinnetje op vakantie gaat weet je vooruit dat niet alles loopt zo... »
 
 
 
 
 

Winterschilder
Winterschilder
Hendrick Avercamp, bekend als 'de stomme van Campen', is één van de grote schilders van de 17e eeuw. Hij is vooral bekend door zijn winterse taferelen met ... »
 
 
 
 
 

Het Gitaarmuseum
Het Gitaarmuseum
De gitaar is zonder twijfel wereldwijd het meest populaire muziekinstrument. In heel veel huizen, scholen en clubgebouwen staat een gitaar, en altijd is er w... »
 
 
 
 
 

Dolf
Dolf
De avonturen van Ridder Roosje 'DOLF'(verhaal, tekst en tekeningen: Martin-Jan van Santen Naar een idee van Paul Reichenbach)Roosje leest graag ridderverhale... »