Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dna
Dna
Het zoontje van forensisch pathologen Laurie Montgomery en Jack Stapleton is na lange tijd ernstig ziek te zijn geweest in volledige remissie, en Laurie pakt... »
 
 
 
 
 

DNA-match
DNA-match
Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? Hoe werkt het Nederlandse CSI eigenlijk? In DNA-match beschrijven Lex Meulen... »
 
 
 
 
 

DNA-match
DNA-match
Hoe cruciaal kan een onzichtbaar spoor zijn voor de ontknoping in een moordzaak? In <i>DNA-match</i> beschrijven Lex Meulenbroek en Paul Poley vijftien spraa... »
 
 
 
 
 

MH17 - De thuisreis
MH17 - De thuisreis
MH17 - De thuisreisOp17 juli 2014 stortte vlucht MH17 neer in Oost-Oekraïne. Alle 298 inzittenden kwamen daarbij om het leven. Op die dag begon voor de nabe... »
 
 
 
 
 

Het sterkebottenboekje
Het sterkebottenboekje
Het is belangrijk om goed te zorgen voor uw botten. Wanthoe sterker die zijn, hoe kleiner de kans op botbreuken. Maarhoe krijgt u nu sterke botten?Dit boekje... »
 
 
 
 
 

DNA
DNA
Forensisch DNA-onderzoek bestaat 25 jaar. Aan de hand van 25 bijzondere Nederlandse strafzaken en gebeurtenissen blikt het Nederlands Forensisch Instituut (N... »
 
 
 
 
 

DNA zoekmachine
DNA zoekmachine
DNA Zoekmachine vertelt over de mogelijkheden en ontwikkelingen van DNA-databanken. Dit gebeurt aan de hand van zes zaken, die elk een andere manier laten zi... »
 
 
 
 
 

De gruwelijke puzzel
De gruwelijke puzzel
Misdaadzaak 11: De Gruwelijke puzzelDe "Gruwelijke puzzel" is zaak 11 uit het boek "De Match", dat in totaal bestaat uit 25 unieke misdaadzaken. De grote ove... »
 
 
 
 
 

Kroongetuige DNA
Kroongetuige DNA
In september 1984 ontdekte de Britse geneticus Alec Jeffreys dat er in ons DNA plekken zijn die van persoon tot persoon sterk verschillen. Die ontdekking van... »
 
 
 
 
 

Kroongetuige DNA
Kroongetuige DNA
In september 1984 ontdekte de Britse geneticus Alec Jeffreys dat er in ons dnaplekken zijn die van persoon tot persoon sterk verschillen. Die ontdekking vanh... »