Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De sater
De sater
In zijn romandebuut <i>De Sater</i> (1993) speelde Claes met het genre van de antieke roman. Vele antieke schrijvers en vele verschillende stijlen komen aan ... »
 
 
 
 
 

De zonen van de zon
De zonen van de zon
Al twintig jaar schrijft Paul Claes een poëzie die met geen ander in de Nederlandse literatuur te vergelijken is. Hij is geen modieuze ontregelaar, grappenm... »
 
 
 
 
 

Zoo
Zoo
 »
 
 
 
 
 

Groot retorisch woordenboek
Groot retorisch woordenboek
Stijlfiguren zijn beproefde procedés om een boodschap duidelijk, boeiend en doeltreffend, maar soms ook gezocht, mysterieus en intrigerend over te brengen. ... »
 
 
 
 
 

Glans / Feux
Glans / Feux
 »
 
 
 
 
 

Risicomanagement
Risicomanagement
een nieuwe visie op het verzekeringsadvies : hoe adviseer ik het MKB over risicomanagement? »
 
 
 
 
 

Plastic love
Plastic love
Herman, een student wiskunde, wordt meegesleept door de seksuele dromen van zijn generatie. Als leraar trouwt hij met een maatschappelijk bewogen arts. Wanne... »
 
 
 
 
 

De haas en de regenboog
De haas en de regenboog
Tegen het einde van de negentiende eeuw verbleven de revolutionaire Franse dichters Arthur Rimbaud en Paul Verlaine in Londen. Gevlucht voor het oproer dat o... »
 
 
 
 
 

Zwarte zon
Zwarte zon
Dit boek is een pendant van Echo's echo's. Na de raadsels van de duistere allusie behandelt Paul Claes in Zwarte zon de geheimen van de duistere poëzie. De ... »