Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De vondeling van Veenhuizen
De vondeling van Veenhuizen
<p>De adembenemende historische roman <em>De vondeling van Veenhuizen</em> van bestsellerauteur Patricia Snel begint in Amsterdam, 1824. Wezen Karel en Lize ... »
 
 
 
 
 

Expat exit
Expat exit
dwarsligger 526 Patricia Snel Expat exitMet Expat exit keert Patricia Snel terug naar de wereld van haar bestseller De expat. Als geen ander toont Snel zowel... »
 
 
 
 
 

De intrigant
De intrigant
<p>Ik ijsbeerde door de kamer, af en toe naar buiten kijkend, over de Esweg en het maïsveld. De uivormige torenspits van Noaber was niet meer dan een spelde... »
 
 
 
 
 

Expat exit
Expat exit
Een beklemmende thriller over vrijheid, liefde en innerlijke kracht.

Elisa leidt een heerlijk leven op Curaçao. Zon, zee, strand, lieve vriendinn... »
 
 
 
 
 

Matteo
Matteo
Hugo laat zijn drukke baan op de Zuidas achter voor een rondreis door Zuid-Amerika. Dan verstoort een ongeluk zijn hervonden rust. Hij trekt zich terug in ee... »
 
 
 
 
 

De Expat
De Expat
 »
 
 
 
 
 

De expat
De expat
<p>Julia leidt samen met haar man Paul een luxe leven als expat in het dynamische Singapore. Paul gaat steeds meer op in zijn werk en het lukt Julia maar nie... »
 
 
 
 
 

Perfect Match
Perfect Match
<p>Patricia Snel, auteur van bestsellers als <em>De expat</em> en <em>Expat exit</em>, heeft met <em>Perfect Match</em> een nieuwe, beklemmende thriller gesc... »
 
 
 
 
 

De jacht
De jacht
 »
 
 
 
 
 

De jacht
De jacht
Journaliste Eva gaat voor een reportage voor Global Travel Magazine naar Congo. Ze logeert nabij Kinshasa, op het landgoed van de rijke familie Du Bonnet. Op... »