Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Move!
Move!
Dit boek behandelt de onderwerpen in de vier domeinen op een korte en heldere manier, waarbij een zeer actieve rol wordt gegeven aan de deelnemers zelf. Elk ... »
 
 
 
 
 

MBO Niveau 3/4 deel 2
MBO Niveau 3/4 deel 2
Voor Studieloopbaanbegeleiding niveau 3-4, deel 2 is een uitgebreide docentenhandleidingen beschikbaar met antwoordindicaties bij alle opdrachten en met toel... »
 
 
 
 
 

Niveau 3/4
Niveau 3/4
Bij de methode MOVE! niveau 3-4 is ook een Toetsenboek verkrijgbaar. In dit boek vindt u twee toetsversies (A en B) per domein. Dus in totaal acht toetsen.<br/> »
 
 
 
 
 

Aan de slag met SQL
Aan de slag met SQL
In dit boek wordt aandacht besteed aan de taal SQL. Dit is een platform-onafhankelijke taal waarmee je een relationele database kunt definiĆ«ren en waarmee j... »
 
 
 
 
 

Denken zonder woorden
Denken zonder woorden
een vergelijkend overzicht van de wereldgodsdiensten »
 
 
 
 
 

Mbo niveau 3/4
Mbo niveau 3/4
Deze docentenhandleiding bestaat uit twee delen:<br/>1 Competentiegericht onderwijs en burgerschap<br/>2 Uitwerkingen en antwoordindicaties van de opgaven in... »
 
 
 
 
 

Studieloopbaanbegeleiding
Studieloopbaanbegeleiding
Tweede deel van de serie Studieloopbaanbegeleiding MBO niveau 2. Dit deel bestaat uit twee modules die op zich elk zeven hoofdstukken bevatten, zodat elke mo... »
 
 
 
 
 

Studieloopbaanbegeleiding MBO niveau 1
Studieloopbaanbegeleiding MBO niveau 1
Dit boek is bestemd voor deelnemers van de opleiding Arbeidsmarktgekwalificeerd Assistent, niveau 1. Het boek bestaat uit vier modules die op zich elk zeven ... »
 
 
 
 
 

Ethiek voor Techniek en ICT
Ethiek voor Techniek en ICT
Ethiek
voor techniek en ICT
De laatste decennia is het besef sterk toegenomen dat het bedrijfsleven een grote maatschappelijke verantwoordelijkheid heeft. Da... »
 
 
 
 
 

Kerncompetenties MBO
Kerncompetenties MBO
training en vaardigheden voor studie en beroep. »