Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Mbo niveau 3-4
Mbo niveau 3-4
Projectmanagement<br/>De deelnemer leert snel en goed hoe hij of zij een project gestructureerd opzet en succesvol uitvoert. Ook leert de deelnemer werken me... »
 
 
 
 
 

MBO niveau 2
MBO niveau 2
Met behulp van dit boek ontwikkelt de deelnemer op niveau 2 de basiscompetenties om succesvol de opleiding te doorlopen. EfficiĆ«nt leren, plannen, leesvaard... »
 
 
 
 
 

Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen
Praktijkboek maatschappelijk verantwoord ondernemen
Maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) is een onderwerp waar elke organisatie tegenwoordig mee te maken heeft. In dit boek worden praktische modellen e... »
 
 
 
 
 

1
1
Voor Studieloopbaanbegeleiding niveau 3-4, deel 1 is een uitgebreide docentenhandleidingen beschikbaar met antwoordindicaties bij alle opdrachten en met toel... »
 
 
 
 
 

MBO niveau 2 deel 1
MBO niveau 2 deel 1
 »
 
 
 
 
 

MVO en Duurzaam Ondernemen
MVO en Duurzaam Ondernemen
Voor bedrijven is het belangrijk werknemers te hebben die zich bewust zijn van het belang van MVO en in hun eigen functioneren kunnen bijdragen aan het MVO-g... »
 
 
 
 
 

Beroepscompetenties
Beroepscompetenties
Dit boek helpt deelnemers in alle sectoren van het mbo om zich succesvol voor te bereiden op de beroepspraktijk en om essentiĆ«le competenties op het vereist... »
 
 
 
 
 

Niveau 3/4
Niveau 3/4
Bij de methode MOVE! niveau 3-4 is ook een Toetsenboek verkrijgbaar. In dit boek vindt u twee toetsversies (A en B) per domein. Dus in totaal acht toetsen.<br/> »
 
 
 
 
 

Niveau 2
Niveau 2
Bij de methode MOVE! niveau 2 is ook een Toetsenboek verkrijgbaar. In dit boek vindt u twee toetsversies (A en B) per domein. Dus in totaal acht toetsen.<br/> »
 
 
 
 
 

1
1
 »