Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Honderd taalspelen
Honderd taalspelen
Dit boek bevat taalspelletjes die zonder veel voorbereiding uitgevoerd kunnen worden door docenten, studenten aan opleidingen en activiteitenbegeleiders in e... »
 
 
 
 
 

Dansspel
Dansspel
Een doosje met 64 kaarten en begeleidend boekje<br/>Volledig herzien versie in full colour<br/><br/>Dit kaartspel is als zelfstandig dansspel bruikbaar op of... »
 
 
 
 
 

100 nieuwe dansspelen
100 nieuwe dansspelen
Dit boek is bestemd voor docenten in het basis en voortgezet onderwijs. Het boek is op vergelijkbare wijze opgezet als het in 1992 verschenen 'Honderd Danssp... »
 
 
 
 
 

Honderd dramaspelen
Honderd dramaspelen
Dit boek bevat vele soorten dramaspelletjes die gebruikt kunnen worden door docenten en activiteitenbegeleiders. Het geeft inzicht in de voorbereiding en uit... »
 
 
 
 
 

Honderd dialogen
Honderd dialogen
Dit is een bundel korte theaterteksten, aangevuld met spelaanwijzingen, bestemd voor docenten drama in het voortgezet onderwijs en begeleiders in het jeugdwe... »
 
 
 
 
 

Honderd dansspelen
Honderd dansspelen
Dit boek is opgebouwd uit vele werkvormen, die zonder veel voorbereiding uitgevoerd kunnen worden door docenten en activiteitenbegeleiders, in en buiten het ... »
 
 
 
 
 

Dramaprojecten
Dramaprojecten
Dit werkboek voor studenten is verschenen naar aanleiding van vragen uit de praktijk. In het werkveld is een sterke behoefte aanwezig een spelproject zo duid... »
 
 
 
 
 

Spelen met jeugdboeken
Spelen met jeugdboeken
Dit spelenboek bevat een beschrijving van de inhoud en een fragment uit 120 klassieke kinder- en jeugdboeken. Elk fragment kan gebruikt worden voor een spelv... »
 
 
 
 
 

Honderd nieuwe dramaspelen
Honderd nieuwe dramaspelen
Dit boek is een vervolg op het eerder verschenen 'Honderd Dramaspelen' van dezelfde auteur en bevat naast nieuwe dramaspelletjes ook geheel nieuwe spelsoorte... »