Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wild van katten
Wild van katten
De leeuw brult het hardst. De poema springt het hoogst. De viskat heeft zwemvliezen. De jaguar kraakt met zijn sterke kaken rustig de schedel van een kaaiman... »
 
 
 
 
 

Knettergek van kevers
Knettergek van kevers
Over kevers is bij het grote publiek maar weinig bekend, terwijl er zoveel over deze creepy creatures te vertellen valt. Bijvoorbeeld dat er een mestkever is... »
 
 
 
 
 

Ongelofelijke octopussen
Ongelofelijke octopussen
<p>Wist je dat octopussen drie harten hebben en donutvormige hersenen? En dat ze heel intelligent zijn en soms zelfs gereedschap kunnen gebruiken? Er zijn ru... »
 
 
 
 
 

Pop-up dinosaurussen
Pop-up dinosaurussen
Zie hoe dinosaurussen en prehistorische reptielen tot leven komen in dit stijlvolle pop-upboek. Vijftien ongelooflijke dinopop-ups, van ankylosaurus tot velo... »
 
 
 
 
 

Wie doet wat?
Wie doet wat?
<p>Owen Davey weet een beroepenbijbel voor de kleintjes samen te stellen. Van klusjesvrouw tot profbokser: je kunt het allemaal worden. Davey vertelt je wat ... »
 
 
 
 
 

Coole kikkers
Coole kikkers
Wist je dat ... sommige kikkers zo groot worden als een pasgeboren baby en andere kleiner zijn dan je vingernagel?Of dat kikkers hun prooi in zijn geheel ope... »
 
 
 
 
 

Superchille krokodillen
Superchille krokodillen
<p>WIST JE DAT . . . krokodillen meer dan 100 jaar oud kunnen worden? En dat ze in bomen kunnen klimmen om daar lekker te zonnen? Zet je tanden in dit pracht... »
 
 
 
 
 

Foxly's Feast
Foxly's Feast
Foxlys Feast »
 
 
 
 
 

Knight Night
Knight Night
 »
 
 
 
 
 

Pop-up Mythische Monsters
Pop-up Mythische Monsters
Een groene Medusa wiens slangenhaar bijna van het papier kruipt, wezens uit de mythen van de oude Grieken en Egyptenaren, uit Japan en ScandinaviĆ« - ze popp... »