Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Waanzin!
Waanzin!
Oostland Literair doet het weer. Na het succes van de gezamenlijke schrijversbundel uit 2014 geven in 2015 niet alleen een aantal schrijvers, maar ook een aa... »
 
 
 
 
 

Te gek voor woorden!
Te gek voor woorden!
Oostland Literair doet het weer! Na het succes van de gezamenlijke bundel in 2014 geven opnieuw tien lokale schrijvers uit de gemeenten Pijnacker-Nootdorp en... »
 
 
 
 
 

Passievol
Passievol
Wat hebben een zangeres, paardrijdster, kaartenmaker, kok en een schaatser met elkaar gemeen? Op het eerste gezicht helemaal niets. Toch delen deze personen ... »
 
 
 
 
 

Vriendschap
Vriendschap
Ooit wel eens van de ziekte van Cupido gehoord? Of van een geheimzinnige parelprins als redder in nood? Van een Vlinder die verstoppertje met de wind kan spe... »
 
 
 
 
 

2020
2020
Wat weten jongeren nog over de Tweede Wereldoorlog? Hoe is het om 75 jaar in vrijheid te leven?In 2020 bundelen auteurs en dichters van Oostland literair ver... »
 
 
 
 
 

Zon, zee en blote voeten
Zon, zee en blote voeten
Romantiek hangt in de lucht! De auteurs van Oostland Literair nemen je deze zomer mee in verhalen over vurige romances. Over vakanties, van wilde krullen tot... »
 
 
 
 
 

Rotterdam Metropool met Passie
Rotterdam Metropool met Passie
Rotterdam, dat is toch ech wel, onze allergaafste stad - Een snerpende gil van Stéphanie vliegt door de lucht. Ik volg haar wijzende vinger en … - De vlin... »