Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Een jaar na Milo
Een jaar na Milo
In 'Een jaar na Milo' van Olga van der Meer gaat Janine haast kapot van verdriet nadat haar man is overleden. Maar dat verdriet slaat om in verbazing als ze ... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121
Jubileumomnibus 121 bevat de romans Zomer van geluk (Gerda van Wageningen), Waarom die onrust in mij? (Julia Burgers-Drost) en Als de tijd wegvalt (Anke de G... »
 
 
 
 
 

Pakket Van der Meer en Burgers-Drost
Pakket Van der Meer en Burgers-Drost
Dit pakket bestaat uit 2 titels. "Liefdesvlinders" Olga van der Meer.<br/>Barbara Achterberg belandt in een nachtmerrie als haar man Niels wordt gearresteerd... »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus
Jubileumomnibus
Jubileumomnibus 129: een bundeling van drie romans en twee korte verhalen. Jubileumomnibus 129 bevat de boeken Viermaal is scheepsrecht van Henny Thijssing-B... »
 
 
 
 
 

De twijfel voorbij
De twijfel voorbij
In Een band voor het leven staat het huwelijk van Rob en Manon onder druk als de wens om een gezin te stichten uitblijft. Het wordt extra zwaar als Manons zu... »
 
 
 
 
 

Dicht bij geluk
Dicht bij geluk
Het ouderlijk huis van Bianca en Annemie vormt het centrale punt van de vriendinnengroep van vijf. Het is een hechte groep, totdat een van de meiden, Annemie... »
 
 
 
 
 

Meer dan gewoon verliefd
Meer dan gewoon verliefd
Vlak nadat de zussen Louise en Lorena hun eigen fotostudio hebben betrokken, ontmoet Louise Adriaan, een man waar ze direct voor valt. Helaas voor haar staat... »
 
 
 
 
 

Hart te huur
Hart te huur
Al het slechte komt in drieën. Silva krijgt de diagnose reuma, scheidt van haar man en verliest haar baan. Ze heeft geen idee hoe ze haar leven weer op moet... »
 
 
 
 
 

Een dag later
Een dag later
Olga van der Meer
Een dag later
Als ze zestien jaar is, heeft Franka Kokshoorn een stormachtige relatie met de veel oudere Eric. Als blijkt dat ze zwanger is... »
 
 
 
 
 

Jenny 2.0
Jenny 2.0
Jenny en Patricia zijn beste vriendinnen sinds de middelbare school. De vriendschap verandert als Jenny trouwt met een man die Patricia niet ziet zitten, en ... »