Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dodenweg
Dodenweg
Als rechercheur Thomas DeLohr op de zaak van een tweetal auto-ongelukken wordt gezet, dreigt de aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers... »
 
 
 
 
 

Nevel
Nevel
Op de vuilnisbelt ligt een dode, jonge vrouw. Haar lichaam vol littekens, mishandeld, een brandwond in haar nek. De penetrante geur van de dood dringt de neu... »
 
 
 
 
 

Dodenweg
Dodenweg
"Dodenweg is deel 1 uit de Saksenburcht Thriller serie.

'Het verhaal houdt de lezer van begin tot eind in de ban.' - BIBLION -

Als re... »
 
 
 
 
 

Lot uit de loterij
Lot uit de loterij
 »
 
 
 
 
 

Dodenweg
Dodenweg
Rechercheur Thomas DeLohr wordt op de zaak van twee auto-ongelukken gezet. De aanblik van het verwoeste lichaam van een van de slachtoffers confronteert hem ... »
 
 
 
 
 

Terug naar Arlin Bay
Terug naar Arlin Bay
 »
 
 
 
 
 

Dodenweg
Dodenweg
Dodenweg is een gruwelijk spannend thrillerdebuutRechercheur Thomas DeLohr wordt op de zaak van twee auto-ongelukken gezet. De aanblik van het verwoeste lich... »
 
 
 
 
 

De naakte waarheid
De naakte waarheid
'De Naakte Waarheid' laat vrouwen en kanker zien, in hun kwetsbaarheid en kracht.Het is een boek dat je, in al haar schoonheid, diep zal raken.Een gedeelte v... »
 
 
 
 
 

Wetten Compact Jeugdwet
Wetten Compact Jeugdwet
Een bundeling van de Jeugdwet, het Besluit Jeugdwet en de Regeling Jeugdwet (geldend vanaf juli 2015). Bevat tevens de artikelsgewijze toelichting uit de Me... »
 
 
 
 
 

Werk en mantelzorg
Werk en mantelzorg
Veel partijen hebben belang bij het goed functioneren van de groep werkende mantelzorgers en kunnen daar ook invloed op uitoefenen vanuit hun eigen positie. ... »