Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Bijbel voor de zorg
Bijbel voor de zorg
De Bijbel, het meest verkochte en gelezen boek ter wereld, kan een bron van troost en bemoediging zijn voor mensen die ziek zijn. Deze bijzondere bijbeluitga... »
 
 
 
 
 

Gereformeerd Kerkboek
Gereformeerd Kerkboek
Gereformeerd Kerkboek / Bruin vivella - druk 1 »
 
 
 
 
 

Turks
Turks
Voor het bereiden en nuttigen van de maaltijd wordt in Turkije dagelijks flink de tijd genomen. Eten is dan ook, samen met gastvrijheid en gezelligheid, diep... »
 
 
 
 
 

Kreeft
Kreeft
Kreeft is chic. Als u echt iets bijzonders wilt maken, voor vrienden of familie, voor een speciale gelegenheid, dan is kreeft een fantastische keus. Uw gaste... »
 
 
 
 
 

Korte Klapper Geschiedenis
Korte Klapper Geschiedenis
Het superhandige overzicht van wat je echt moet weten over geschiedenis. Al... »
 
 
 
 
 

Grote Bosatlas
Grote Bosatlas
Afgestemd op de nieuwe Tweede Fase. Meer dan 400 nieuwe kaarten. Nieuwe overzichtskaart Centraal en OostEuropa. Nieuwe thematische kaarten over onderwerpen a... »
 
 
 
 
 

Mijn grote leerboek
Mijn grote leerboek
In dit boek vind je een heleboel leerpret voor kleine kinderen. Kleuren, cijfers, het weer, onze wereld en veel meer – het komt allemaal aan bod. En het w... »
 
 
 
 
 

Inburgeringsboeken
Inburgeringsboeken
Inburgeringsboeken »
 
 
 
 
 

Mijn eerste sommen
Mijn eerste sommen
Beleef veel plezier met het beantwoorden van de simpele sommen in dit boek. Schrijf de antwoorden dan op het magische schrijfbord. Gaat het mis? Geen nood, w... »
 
 
 
 
 

Voor niemand bang
Voor niemand bang
De psalmen van cd 6 Beker met een barst weergegeven als pianozetting met daarbij gitaarakkoorden. Bijzondere akkoorden worden toegelicht met diagrammen.
In d... »