Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Blijf niet omzien
Blijf niet omzien
Mijn moeder en zusje komen deze week ook nog kijken.Mijn moeder heeft wel geholpen met verven en behangen,maar de kamer nog niet ingericht gezien. Ik ben er ... »
 
 
 
 
 

Jij en ik
Jij en ik
Als Gerco ’s avonds thuiskomt, lukt het hem amper zijn ergernis tegenover zijn vader te verbergen. Hij heeft hem gezien in gezelschap van een onbekende vro... »
 
 
 
 
 

Hoe kan ik Mascha vergeten?
Hoe kan ik Mascha vergeten?
Jillis en Mascha trekken van jongs af aan veel met elkaar op. Devriendschap tussen de twee buurkinderen verdiept zich in huntienerjaren. Dat zij Joods is en ... »
 
 
 
 
 

Wat niet verloren is
Wat niet verloren is
oske is verpleegkundige op een nierdialyse-afdeling. Daar ontstaat vriendschap met Rosalie, een jonge vrouw die lijdt aan ernstig nierfalen. Buiten haar werk... »
 
 
 
 
 

Blijf niet omzien
Blijf niet omzien
‘Mijn moeder en zusje komen deze week ook nog kijken.Mijn moeder heeft wel geholpen met verven en behangen,maar de kamer nog niet ingericht gezien. Ik ben ... »
 
 
 
 
 

Wat niet verloren is
Wat niet verloren is
Joske is verpleegkundige op een nierdialyse-afdeling. Door het regelmatige contact met de patiënten ontstaat vriendschap met Rosalie, een jonge vrouw die li... »
 
 
 
 
 

Twinkels in je ogen
Twinkels in je ogen
Loïs Doornkamp kan haar creativiteit volop kwijt in haar werk als illustrator. Sinds ze getrouwd is met René werkt ze als freelancer voor verschillende uit... »
 
 
 
 
 

Morgenrood
Morgenrood
Licht in het duister. Dat is de hoopvolle boodschap van Kerst. Maarzien we dat ook werkelijk om ons heen? Uit de kerstverhalen indeze bundel blijkt dat het d... »