Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

De dikke Gigengack
De dikke Gigengack
In De dikke Gigengack laat Nelleke Noordervliet zich van een andere kant zien: vrolijk, frivool en schaamteloos grappig. .Mevrouw Gigengack is een dame van z... »
 
 
 
 
 

Spiegelspel (set 10 ex.)
Spiegelspel (set 10 ex.)
Kan er zoiets bestaan als 'de wraak van het lot'? In het Literaire Juweeltje Spiegelspel van Nelleke Noordervliet staan twee verhalen waarin wraak een hoofdr... »
 
 
 
 
 

De val van Thomas G.
De val van Thomas G.
'De affaire-Thomas G.' schokt het land. Media en sociale media verketteren uitgever Thomas Geel, die een extreem controversieel boek uitbracht met de titel '... »
 
 
 
 
 

Een winter vol verhalen
Een winter vol verhalen
Toen duidelijk werd dat ons een langere periode van thuisblijven, thuiswerken en thuis lezen te wachten staat, vroegen wij een aantal geliefde auteurs een ve... »
 
 
 
 
 

Veeg teken
Veeg teken
Een weduwnaar slijt zijn dagen achter de toonbank van zijn sigarenzaak in Rotterdam, als op een dag een jonge Turkse vrouw zijn pad kruist, die zijn fantasie... »
 
 
 
 
 

Gigengacks reizen
Gigengacks reizen
Mevrouw Gigengack is een (stevig) brok Hollandse ondernemingslust met een scherpe tong en een vrijmoedige blik. Haar avontuurlijke geest stuurt haar naar all... »
 
 
 
 
 

Paleis op wielen
Paleis op wielen
<p>Nelleke Noordervliet reist in <em>Paleis op wielen</em>, een nieuw boek in de reeks<em> </em>Spoorslag, met de trein door India. Voor vertrek belandt ze i... »
 
 
 
 
 

De edelman; Volg je eigen weg
De edelman; Volg je eigen weg
In 1763 verscheen in Amsterdam de satirische novelle De edelman, het in het diepste geheim en in het Frans geschreven debuut van Belle van Zuylen (1740-1805)... »
 
 
 
 
 

Nederland in de Gouden Eeuw
Nederland in de Gouden Eeuw
In Nederland in de Gouden Eeuw beschrijft Nelleke Noordervliet hoe een land dat nog maar net onafhankelijk was en nog volop zijn vrijheid moest verdedigen, m... »