Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Wie wind zaait
Wie wind zaait
In het kantoor van WindPro, een bedrijf dat windmolens exploiteert, wordt een nachtwaker dood aangetroffen. Als korte tijd later een boer vermoord wordt die ... »
 
 
 
 
 

Sneeuwwitje moet sterven
Sneeuwwitje moet sterven
Op een donkere ochtend in november vinden bouwvakkers op een verlaten vliegveld van de Amerikaanse luchtmacht in Eschborn bij Frankfurt een menselijk skelet.... »
 
 
 
 
 

Boze wolf
Boze wolf
Op een warme dag in juni vindt een groepje tieners het lijk van een meisje in de rivier de Main. Er wordt niemand met haar signalement vermist, en daarom val... »
 
 
 
 
 

Böser Wolf
Böser Wolf
6 Cds »
 
 
 
 
 

Charlottes droompaard
Charlottes droompaard
Als Charlotte hoort dat de manege haar lievelingspaard heeft verkocht, is ze ontroostbaar. Zelfs de aanstaande vakantie in Frankrijk kan haar niet opvrolijke... »
 
 
 
 
 

Vrienden voor altijd
Vrienden voor altijd
Als Charlotte hoort dat haar vroegere beste vriendin Doro meegaat op vakantie naar Frankrijk, is ze verre van enthousiast. Want ze hebben elkaar al maanden n... »
 
 
 
 
 

Elena, een leven voor paarden
Elena, een leven voor paarden
Paarden zijn Elena's wereld. En de rijstal van haar ouders is haar leven. Vol liefde zorgt ze voor haar paard Fritzi, die als veulen zwaar gewond is geraakt ... »
 
 
 
 
 

Diepe wonden
Diepe wonden
De 92-jarige Holocaust-overlevende David Josua Goldberg wordt in zijn huis gevonden, gedood door een nekschot. Bij de lijkschouwing doet de arts een bijzonde... »
 
 
 
 
 

Door dik en dun
Door dik en dun
De zomervakantie is voorbij - eindelijk kan Charlotte weer op Won Da Pie rijden. Als ze een belangrijke wedstrijd met haar paard wint, is ze natuurlijk erg b... »
 
 
 
 
 

Weg naar nergens
Weg naar nergens
<b>‘<i>Weg naar nergens</i> betoverde me vanaf de eerste pagina.’ ***** <i>Goodreads</i></b>

<b>‘Fantastisch hoe de levensweg van romanheldin Sherida... »