Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Liesbeth - Groot letterboek
Liesbeth - Groot letterboek
Boekrecensie

Liesbeth is een gymnasiaste uit een goed, maar verarmd milieu. Tijdens haar laatste schooljaar komt een jonge, rijke man bij het gezin in... »
 
 
 
 
 

Bewogen stilte
Bewogen stilte
De oorlog heeft grote invloed gehad op het leven van de zusjes Betty en Lies Polak. Na een lange tijd van "bewogen stilte" verbreken zij nu eindelijk hun sti... »
 
 
 
 
 

De weg tot elkander
De weg tot elkander
Het gaat makelaar Maarten van Tricht zakelijk gezien goed, maar in zijn persoonlijke relaties is hij minder gelukkig. Na verloop van tijd trouwt Maarten met ... »
 
 
 
 
 

De gouden poort
De gouden poort
 »
 
 
 
 
 

Jubileumomnibus 119
Jubileumomnibus 119
Deze omnibus bevat 5 boerken:`Dit kleine geluk` Henny Thijssing-Boer, `Majory slaapt niet meer` Leni Saris, `Dokters huilen niet`Nel van der Zee, `Een onverw... »
 
 
 
 
 

Doktersassistente voor het leven
Doktersassistente voor het leven
Doktersassistente voor het leven van Nel van der Zee is het tweede deel van haar intrigerende ‘Bruid van de dokter-omnibus.’ Mieke heeft een vervelende a... »
 
 
 
 
 

Moeder
Moeder
verhalen »
 
 
 
 
 

Sabine
Sabine
Wanneer zijn moeder hertrouwt is het wel even wennen voor Gerben van Dorp, helemaal alleen op de boerderij. Maar hij weet dat het niet voor lang zal zijn, wa... »