Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Partydrinks & cocktails
Partydrinks & cocktails
Een party met de juiste drankjes verhoogt de stemming. Om ervoor te zorgen dat het u nooit aan ideeën ontbreekt, bieden wij voor elke smaak en elke gelegenh... »
 
 
 
 
 

Partyhapjes
Partyhapjes
Met verrukkelijke kleine hapjes wordt elke party een succes, tegenwoordig is het creatieve fingerfood niet meer weg te denken van buffetten en feesttafels. D... »
 
 
 
 
 

Voor studenten
Voor studenten
Wil je niet elke dag kant-en-klare maaltijden eten? Dan is dit boek je redding. Met deze recepten is koken een fluitje van een cent en het resultaat is natuu... »
 
 
 
 
 

Midden-Oosten en Noord-Afrika
Midden-Oosten en Noord-Afrika
Verfijnde aroma's, geurige specerijen en fascinerende smaakcombinaties - er zijn maar weinig keukens die de zintuigen op zoveel verschillende manieren verwen... »
 
 
 
 
 

Het grote pinchosboek
Het grote pinchosboek
Hoewel pinchos oorspronkelijk uit het Baskische San Sebastián komen verovert dit stijlvolle hapje in hoog tempo de rest van de wereld. Ze zijn net zo smakel... »
 
 
 
 
 

Familierecepten
Familierecepten
Wie denkt dat er geen gerechten bestaan waarvan alle gezinsleden houden en waarvoor u niet eens diep in de buidel moet tasten, en die bovendien in een mum va... »
 
 
 
 
 

Voor mannen
Voor mannen
Koken is iets voor vrouwen? Koken is iets voor watjes? Alles behalve! Mannelijke topkoks bewijzen dat mannen die de pollepel zwaaien bijzonder hoog staan aan... »