Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Speentje!
Speentje!
Op een dag ligt er op de boerderij zomaar een speentje. En naast het speentje ligt een briefje Dit is het allerlekkerste speentje van de wereld staat erop. J... »
 
 
 
 
 

Potty!
Potty!
 »
 
 
 
 
 

Mijn broer!
Mijn broer!
Grappige prenten boordevol mimiek en details. Over jaloezie tussen twee broertjes. Leuk AVI-boekje voor jonge kinderen (het eerste leerjaar, AVI E3) bij de k... »
 
 
 
 
 

Broertjes
Broertjes
Het valt niet mee om een jonger broertje te hebben! iedereen vindt hem zo schattig, maar ondertussen... Hij pakt je speelgoed af en wil alles doen wat jij oo... »
 
 
 
 
 

Draakje druk
Draakje druk
Draakje Druk is een heel druk draakje. Hij wiebelt en wipt, hij draait en tolt en spettert. Als de andere draakjes rustig aan tafel zitten, heeft Draakje Dru... »
 
 
 
 
 

Zaza viert feest
Zaza viert feest
Vandaag is Roosje jarig! Zaza versiert de stoel van Roosje. En kijk, daar zijn de andere knuffels al. Ze hebben een cadeautje meegenomen! Maar wacht eens eve... »
 
 
 
 
 

Good Night Devos
Good Night Devos
365 Bedtime Devotions for Little Boys »
 
 
 
 
 

We moeten allemaal feminist zijn
We moeten allemaal feminist zijn
Met <em>We moeten allemaal feminist zijn</em> schreef de beroemde Nigeriaanse auteur Chimamanda Ngozi Adichie een belangrijk boek over wat het betekent om va... »