Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zack
Zack
Inspecteur Zack Herry is een intrigerende held met een duister verleden die als een hedendaagse Hercules vecht tegen de onderwereld van Stockholm. Hij is dol... »
 
 
 
 
 

Engelwater
Engelwater
Spannend tot de laatste minuut! Intens en meeslepend. In het Zweedse dorp Linköping wordt een echtpaar dood aangetroffen in een jacuzzi. Hun vijfjarige doch... »
 
 
 
 
 

Lichthemel
Lichthemel
In een bejaardentehuis waar de zorg te wensen overlaat wordt de 79-jarige Konrad Karlsson dood aangetroffen, hangend aan het snoer van de alarmknop boven zij... »
 
 
 
 
 

Lichthemel
Lichthemel
In een bejaardentehuis wordt de negenenzeventigjarige Konrad Karlsson dood aangetroffen. Alles wijst op zelfmoord: hij zou zich met het snoer van de alarmkno... »
 
 
 
 
 

Midwinter Blood
Midwinter Blood
A Thriller »
 
 
 
 
 

Engelwater
Engelwater
In het Zweedse dorp Linköping wordt een echtpaar dood aangetroffen in een jacuzzi. Hun vijfjarige dochter Ella is onvindbaar. De eigenzinnige en bekwame ins... »
 
 
 
 
 

Summertime Death
Summertime Death
 »
 
 
 
 
 

Engelwater
Engelwater
 »
 
 
 
 
 

Ontspoord
Ontspoord
Deze nieuwe, unieke serie torent met grote hoogte uit boven de stormvloed van Scandinavische thrillers. Voor het eerst wordt goed en slecht in één personag... »
 
 
 
 
 

Lichthemel
Lichthemel
In het najaar van 2013 is het 25 jaar geleden dat housemuziek doorbrak in Nederland. Na een aarzelende ontvangst stroomde een muzikale golf van vernieuwing o... »