Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Juniper
Juniper
JuniperMonica FurlongJuniper is een Keltische prinses. Als afronding van haar opvoeding gaat ze een jaar en n dag bij haar meter Euny wonen. Euny is een dor... »
 
 
 
 
 

Heksenkind
Heksenkind
Als haar grootmoeder sterft, wordt Leana op het dorpsplein geveild. Niemand wil haar hebben, tot Juniper aanbiedt haar te verzorgen. Leana is bang, want Juni... »
 
 
 
 
 

Colman
Colman
ColmanMonica FurlongOmslagillustratie: Martijn van der LindenHet jeugdboek Heksenkind verscheen in 1988 in een Nederlandse vertaling en kan nog steeds met r... »
 
 
 
 
 

Visions and Longings
Visions and Longings
Medieval Women Mystics »
 
 
 
 
 

Juniper
Juniper
Ninnoc, de verwende dochter van Koning Mark van Cornwall, wordt naar haar petemoei Euny gestuurd. Euny is een doran, een wijze vrouw die over magische kracht... »
 
 
 
 
 

Juniper
Juniper
Als afronding van haar opvoeding wordt Ninnoc, de verwende dochter van Koning Mark van Comwall, naar haar meter Euny gestuurd. Euny is een doran, een wijze v... »
 
 
 
 
 

The New Women Included
The New Women Included
Book Of Services And Prayers »
 
 
 
 
 

Heksenkind
Heksenkind
In een middeleeuws dorpje op een eiland bij Schotland woont een meisje dat Leana heet. Ze wordt opgevoed door haar grootmoeder, want haar vader is zeeman en ... »