Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vogelman
Vogelman
'Hayder schreef de spannendste psychologische thriller in lange tijd. En wanneer haar lezers daar eenmaal achter zijn, is het te laat en willen ze slechts ee... »
 
 
 
 
 

De behandeling
De behandeling
Meer dood dan levend wordt het echtpaar Peach in hun huis in Londen aangetroffen: vastgebonden, mishandeld en uitgedroogd. Van hun zoontje Rory en de dader o... »
 
 
 
 
 

Gone
Gone
The new Jack Caffery bestseller. November in the West Country.... »
 
 
 
 
 

Rot
Rot
In Rot van Mo Hayder, bekend van haar Jack Caffery-thrillers, staat alleenstaande moeder Sally voor een extreem moeilijke vraag: hoe ver wil je gaan om degen... »
 
 
 
 
 

Diep
Diep
In Diep, het vijfde deel van de bloedspannende thrillerserie van Mo Hayder over Jack Caffery, onderzoekt Jack een simpele autodiefstal – denkt hij. Maar da... »
 
 
 
 
 

Vogelman
Vogelman
<p><em>Vogelman</em> is het eerste deel van de zenuwslopend spannende thrillerserie van Mo Hayder over rechercheur Jack Caffery, die in dit boek een zware mo... »
 
 
 
 
 

Ritueel
Ritueel
Ritueel is het derde deel van de bloedstollende thrillerserie van Mo Hayder over Jack Caffery.Op een broeierige zomerdag vindt politieduiker Flea Marley een ... »
 
 
 
 
 

Hanging Hill
Hanging Hill
 »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
'O, wat hou ik toch van Mo Hayder!' Karin SlaughterVeertien jaar geleden werden twee verliefde tieners meedogenloos vermoord in een verlaten bos. De dader be... »
 
 
 
 
 

Small Bad Thing
Small Bad Thing
A Jack Caffery Novel. »