Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Nacht in Parijs
Nacht in Parijs
Chantal Zwart geniet in Parijs van de vrijheid die het leven als freelance journaliste haar biedt. Op een nacht krijgt ze een telefoontje van Naomi. Ze is in... »
 
 
 
 
 

Hôtel du Lac
Hôtel du Lac
Amsterdam, de jaren zeventig. Eerstejaars Maarten Walda sluit vriendschap met de gewiekste Hugo – rechtenstudent, kraker en handelaar in tweedehands spullen... »
 
 
 
 
 

Blind vertrouwen
Blind vertrouwen
Peter Versloot, een rijke pensionado, woont samen met zijn jonge aantrekkelijke vrouw Tamara op een landgoed in het Franse dorpje Rebeyrat. Hij schreef een ... »
 
 
 
 
 

101 Workouts for Men
101 Workouts for Men
Build Muscle, Lose Fat & Reach Your Fitness Goals Faster »
 
 
 
 
 

Hotel du Lac
Hotel du Lac
 »
 
 
 
 
 

Hotel du Lac
Hotel du Lac
<p>Amsterdam, de jaren zeventig. Eerstejaars Maarten Walda sluit vriendschap met de gewiekste Hugo rechtenstudent, kraker en handelaar en de flamboyante St... »
 
 
 
 
 

Broertje
Broertje
Na een telefoontje van de politie vliegt Lotte Pradel halsoverkop naar Zuid-Frankrijk. Haar vier jaar jongere en autistische broer Felix wordt verdacht van d... »
 
 
 
 
 

De sleutel
De sleutel
de ontsluiting van het geheim van de Kabbala »
 
 
 
 
 

Een echte vrouw
Een echte vrouw
<p>De krochten van het verleden

Een mistige avond in een voorstadje van Limoges. Tijdens het uitlaten van zijn hond wordt Christophe Bourdes, baas van Radio... »
 
 
 
 
 

Ik zie je
Ik zie je
Internationale bestsellerauteur Carol Brodie heeft al vijf jaar geen boek geschreven. In de hoop inspiratie te vinden ontvlucht ze haar huis in Londen en vli... »