Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Connect!
Connect!
MANAGEMENTBOEK VAN HET JAAR 2011!<br/><br/>LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Hyves: miljoenen mensen zijn virtueel met elkaar verbonden.We leven in een... »
 
 
 
 
 

Olietankers en speedboten
Olietankers en speedboten
In ‘Olietankers en speedboten’ laat Menno Lanting met inspirerende praktijkvoorbeelden zien hoe kleine én grote bedrijven speedboten kunnen worden in he... »
 
 
 
 
 

Iedereen CEO
Iedereen CEO
Sociale netwerken en nieuwe technologiën stellen de kenniswerker in staat om zelf zijn werk te organiseren en zijn professionele ontwikkeling vorm te geven.... »
 
 
 
 
 

Uit het transformatiemoeras
Uit het transformatiemoeras
<p>Voor organisaties die relevant willen blijven in het digitale tijdperk is het niet genoeg om alleen de bestaande processen te digitaliseren. Ze moeten hun... »
 
 
 
 
 

Het geheim van disruptie
Het geheim van disruptie
‘Het geheim van disruptie’ van Menno Lanting is een integrale uitgave van de kernboodschap uit zijn meest recente bestseller ‘De disruptieparadox’: d... »
 
 
 
 
 

Hoe word ik een speedboot?
Hoe word ik een speedboot?
Menno Lanting reisde de wereld over op zoek naar de meest inspirerende ondernemers en organisaties, zowel start-ups als grote multinationals. In 'Olietankers... »
 
 
 
 
 

spec Uit het transformatiemoeras
spec Uit het transformatiemoeras
Sinds het begin van de digitalisering bestudeert en begeleidt Menno Lanting organisaties in hun transformatie. Hij adviseert grote bedrijven en mkb-onderneme... »
 
 
 
 
 

Connect
Connect
de impact van sociale netwerken op organisaties en leiderschap. LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube en Hyves: miljoenen mensen zijn... »
 
 
 
 
 

De Disruptieparadox
De Disruptieparadox
 »
 
 
 
 
 

De disruptieparadox
De disruptieparadox
Menno Lanting wijst je in zijn nieuwe bestseller 'De disruptieparadox' de weg naar echte innovatie. <br/>Als bedrijven ten onder gaan, is dat maar zelden een... »