Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Schuld
Schuld
'Schuld' van Mel Wallis de Vries: deze jeugdthriller lees je in één adem uit. Mel Wallis de Vries won drie keer de Prijs van de Jonge Jury met haar thrille... »
 
 
 
 
 

Klem
Klem
Op schoolreisje naar Vlieland! Alle ingrediënten voor een leuke trip zijn aanwezig. Maar dan gaat het vreselijk mis: een van de leerlingen wordt gewurgd in ... »
 
 
 
 
 

Omnibus Uitgespeeld & Verblind * Bruna special
Omnibus Uitgespeeld & Verblind * Bruna special
Uitgespeeld en Verblind van Mel Wallis de Vries in 1 omnibus... »
 
 
 
 
 

Kansloos
Kansloos
Zes jongeren krijgen in hun vakantiehuis een bericht. De anonieme afzender waarschuwt dat ze binnen moeten blijven om te overleven. <em>Ga nooit naar buiten,... »
 
 
 
 
 

Waanzin & Fout
Waanzin & Fout
Kort na elkaar verdwijnen er vier meisjes. Spoorloos. De politie denkt dat ze zijn weggelopen en besteedt weinig aandacht aan de vermissingen. De zeventienja... »
 
 
 
 
 

Vals
Vals
<i>Vals – filmeditie</i> is een bekroonde jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries. <i>Vals</i> werd verfilmd door ... »
 
 
 
 
 

Vals
Vals
 »
 
 
 
 
 

Verblind
Verblind
<p>MEL WALLIS DE VRIES WINT PRIJS JONGE JURY 2016</p><p>Max, Nina, Edith, Merlijn, Sjoerd, Maaike en Alexander zijn Amsterdamse scholieren die in de eindexam... »
 
 
 
 
 

Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin
Uitgespeeld; Verblind; Buiten zinnen; Waanzin
<p>Vier spannende thrillers van Mel Wallis de Vries in één boek!</p><p>Vier meisjes verdwijnen kort na elkaar, en niemand weet waar ze zijn. Roos vindt op ... »
 
 
 
 
 

Shock
Shock
Leeslicht uitgave van de succesvolle jeugdthriller Shock van Mel Wallis de Vries. Speciaal voor jongeren in de onderbouw van het vmbo of praktijkonderwijs di... »