Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Droomloos
Droomloos
de fantasiejagers. De Fantasiejagers. De Fantasiejagers : een groep mensen met uiteenlopende gaven die een... »
 
 
 
 
 

Angstdroom
Angstdroom
De Fantasiejagers: een groep mensen die een opdracht krijgen van de... »
 
 
 
 
 

Anders
Anders
Manon Maxim is een anderssoort.<br/>Anderssoorten leven al duizenden jaren onopgemerkt onder de mensen en doen er alles aan om hun talenten verborgen te houd... »
 
 
 
 
 

Terug
Terug
<p>Alsof haar leven al niet genoeg overhoop gegooid werd toen George Borg ontdekte dat ze Tunnels kan zien, en bovendien als enige Matroos door die Tunnels n... »
 
 
 
 
 

Hersenkronkels
Hersenkronkels
Met ontbloot bovenlichaam liep ik nietsvermoedend het pashokje uit. Daar stond ik dan, in Full Monty... In Hersenkronkels geeft Mel Hartman de lezer een kijk... »
 
 
 
 
 

Als Doden Dromen
Als Doden Dromen
<p>April Charles is een prettig gestoorde, jonge meid die liever lui dan moe is. Ze werkt in een funerarium, kickt op zombieverhalen en heeft leuke vrienden.... »
 
 
 
 
 

Als Doden Slapen
Als Doden Slapen
April Charles is nog niet bekomen van haar vorige avontuur of er wordt haar weer om hulp gevraagd. Dit keer door niemand minder dan Hecate, een hogere elf. H... »
 
 
 
 
 

Hersenkronkels
Hersenkronkels
Met ontbloot bovenlichaam liep ik nietsvermoedend het pashokje uit. Daar stond ik dan, in Full Monty...

In Hersenkronkels geeft Mel Hartman de lezer een ki... »
 
 
 
 
 

Het Magische pad
Het Magische pad
<p><em>Wees welkom in het betoverende huis dat al je problemen oplost.</em></p><p>Abigail kan zich niet herinneren hoe ze samen met haar pratende hond in het... »
 
 
 
 
 

Droombeeld
Droombeeld
Welkom in de fantastische wereld van Mel Hartman<br/><br/>De fantasiejagers: een groep mensen met uiteenlopende gaven die een opdracht krijgen van de regerin... »