Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Droomloos
Droomloos
de fantasiejagers. De Fantasiejagers. De Fantasiejagers : een groep mensen met uiteenlopende gaven die een... »
 
 
 
 
 

Angstdroom
Angstdroom
De Fantasiejagers: een groep mensen die een opdracht krijgen van de... »
 
 
 
 
 

Anders
Anders
Manon Maxim is een anderssoort.<br/>Anderssoorten leven al duizenden jaren onopgemerkt onder de mensen en doen er alles aan om hun talenten verborgen te houd... »
 
 
 
 
 

Heen
Heen
<p>De zestienjarige George Borg leidt een eenvoudig leven, tot dat compleet overhoop gegooid wordt. De wereld is niet zoals iedereen denkt. Niet alle mensen ... »
 
 
 
 
 

Als doden spreken
Als doden spreken
Aprils leven is een rommeltje. Ze is gevlucht omdat ze haar gave niet onder controle heeft en bang is om haar vrienden te doden, en als ze de mensen van wie ... »
 
 
 
 
 

De nationale loterij
De nationale loterij
Jan Hanssens leidt een leven van, zoals hij het zelf noemt, `een aaneenschakeling van pech en problemen`. Geluk, vond hij, was niet iets dat je afdwong maar ... »
 
 
 
 
 

Hotel op de Rots
Hotel op de Rots
Hella gaat met haar broertje en ouders op vakantie, maar onderweg worden ze door een storm overvallen. Gelukkig komen ze het Rotshotel tegen, en ze besluiten... »
 
 
 
 
 

Terug
Terug
<p>Alsof haar leven al niet genoeg overhoop gegooid werd toen George Borg ontdekte dat ze Tunnels kan zien, en bovendien als enige Matroos door die Tunnels n... »
 
 
 
 
 

Freak
Freak
Freak, een Manon MaximverhaalManon is veertien en weet nog niet zo lang dat ze anders is dan haar klasgenoten. Ze moet de grenzen van haar gave nog ontdekken... »
 
 
 
 
 

Calm Effects
Calm Effects
The Beginning! »