Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

DICHTER. Heelal set van 5
DICHTER. Heelal set van 5
Bijna 60 gedichten van meer dan 40 dichters over het heelal. Met de mooiste ruimtefoto’s ter wereld van de NASA, ESA en CSA. Gemaakt in sterrenwachten en r... »
 
 
 
 
 

Ga je mee?
Ga je mee?
 »
 
 
 
 
 

Ga je mee? (set van 6)
Ga je mee? (set van 6)
Dwaal langs dichtbegroeid verlangen naar precies het middenvan jezelf.Ga mee op pad langs bekendeen nieuwe wegen en laat je verrassen door wat je onderweg te... »
 
 
 
 
 

DICHTER. Speelgoed (set van 5)
DICHTER. Speelgoed (set van 5)
In dit nummer van DICHTER. staan bijna 60 gedichten over speelgoed, geschreven in opdracht van DICHTER. Gecombineerd met gouaches van beeldend kunstenaar Eri... »
 
 
 
 
 

Nu even niet
Nu even niet
- Detectiveverhaal voor jonge lezers- Spannend en grappig- Op leesniveau AVI-M4Een nieuw heldhaftig verhaal over de speurder Tik-tek-tif de Boer.Tik-tek-tif ... »
 
 
 
 
 

Baas van de keuken
Baas van de keuken
Vandaag ben ik de kok.De kok van het eten.Ik ga naar de winkel.Ik snijd de groenten.En ik doe alles in de pan.Mmm, lekker! »
 
 
 
 
 

Aangespoeld
Aangespoeld
Tijdens een herfststorm spoelt er een drenkeling aan op Vlieland: het koppige Noorse meisje Betzy. De ouders van Gooswinus besluiten voor haar te gaan zorgen... »
 
 
 
 
 

BoekieBoekie-agenda
BoekieBoekie-agenda
Op zoek naar een vrolijk begin van de week? Verras jezelf met de BoekieBoekie-agenda 2017-2018. De BoekieBoekie-agenda gaat langer dan lang mee en is een bro... »