Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Vlinder
Vlinder
Farida heeft het moeilijk als haar beste vriendin haar vriend wil inpikken. Dan ontmoet ze Tess, een meisje dat er net zo eenzaam uitziet als Farida zich voe... »
 
 
 
 
 

Ex
Ex
Jets vriend Olivier kondigt onverwacht aan dat hij zonder haar verder wil. Zij kan hem echter niet loslaten en ontdekt dat hij een ander heeft. Deze nieuwe v... »
 
 
 
 
 

Goud dat blinkt
Goud dat blinkt
 »
 
 
 
 
 

Vertrouw je mij?
Vertrouw je mij?
Bas kijkt uit naar de vakantie bij Thomas op zijn lievelingseiland. Maar Thomas is veranderd en hij is gaan roken. Nog erger is dat pestkop Kevin ook naar he... »
 
 
 
 
 

Spiegelbeeld
Spiegelbeeld
Tijdens een weekend op Terschelling krijgt zowel Wynona Post – WP – haar eigen leven als dat van haar vriendin een onverwachte wending. WP vindt de liefd... »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend. Dit is het leukste cadeautje voor de feestdagen met beschrijfbaar cadeau-etiket. Spanning van Hol... »
 
 
 
 
 

Kijken in de spiegel van het verleden
Kijken in de spiegel van het verleden
Marie Kamphuis (1907–2004) is een van de vormende krachten van het maatschappelijk werk in Nederland. Tijdens haar leven ontwikkelde de sociale hulpverleni... »
 
 
 
 
 

Zondebok
Zondebok
Als psychologe Wynona Post – WP – gevraagd wordt een forensisch psychologisch onderzoek te doen, pakt ze de kans met beide handen aan. Vreemd genoeg wil ... »
 
 
 
 
 

Sterrenstof
Sterrenstof
Het eerste moordonderzoek van de jonge Wynona Post uit de spannende WP-thrillers.De jonge Wynona Post, afgekort ‘WP’, woont van de zomer tijdelijk bij ha... »