Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Dertig graden in de schaduw
Dertig graden in de schaduw
‘Hij bleef eten, niets bijzonders: pasta, een salade, een glaasje wijn. Daarna had Joke de kinderen verbazingwekkend snel in bed, en kwam ze met een nieuwe ... »
 
 
 
 
 

Vaarwel Evelien
Vaarwel Evelien
Vaarwel Evelien is het vijfde deel in de Evelien-reeks van Martin Bril, een bundeling van zijn befaamde feuilleton uit het weekblad Vrij Nederland.<br/><br/>... »
 
 
 
 
 

Twee dochters en een reiger
Twee dochters en een reiger
Een feest van herkenning voor jonge ouders

Het ene moment kunnen ze lopen, het volgende kunnen ze praten: kinderen. En op een dag komen ze in de eerste krit... »
 
 
 
 
 

Au revoir
Au revoir
Brils verhalen over Frankrijk zijn onovertroffen _ hij schrijft over zijn heimwee naar pindakaas, of verbaast zich over zijn landgenoten in den vreemde, met ... »
 
 
 
 
 

Mijn leven als hond
Mijn leven als hond
'Om kwart voor zeven ging de wekker en tien minuten later stond ik met de hond op straat. Dat is nou een van de voordelen van een hond: hij moet de deur uit.... »
 
 
 
 
 

Buurtgeluiden
Buurtgeluiden
‘Laatst werd ik op straat aangehouden door twee leuke agentes. Ze waren bezig met hondencontrole. Zo’n gevoel had ik al _ mijn hond blafte vanaf het moment... »
 
 
 
 
 

Het Evenwicht
Het Evenwicht
In de zomer van 2008 hoorde Martin Bril dat hij kanker had. Het weerhield hem er niet van door te gaan met schrijven en met het maken van zijn boeken. Nederl... »
 
 
 
 
 

Gelukkig niet
Gelukkig niet
»
 
 
 
 
 

Etalagebenen
Etalagebenen
Amsterdamse miniaturen »
 
 
 
 
 

Gloriedagen
Gloriedagen
het beste tot nu toe »