Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zeeland
Zeeland
De Vliegende Hollander In Terneuzen. Waargebeurde Misdaden En Onverklaarbare Gebeurtenissen. »
 
 
 
 
 

Utrecht
Utrecht
De Baarnse moordzaakOp 27 oktober 1961 vindt een metselaar in de tuin van een villa in Baarn een menselijk geraamte in een oude stapelput. Volgens de patholo... »
 
 
 
 
 

Amsterdam
Amsterdam
De bultenaar van Buiksloot
Buiksloot, voorheen polderland, is tegenwoordig een deel van Amsterdam Noord. Vroeger Kwam hier vaak een gebochelde marskramer, di... »
 
 
 
 
 

Noord-Holland
Noord-Holland
De Kenau van Haarlem
Kenau Simonsdochter Hasselaer is nog altijd beroemd, niet alleen in Haarlem, maar in heel Nederland. In 1572 trad ze hard op tegen de Sp... »
 
 
 
 
 

Tot aan je middle in het management
Tot aan je middle in het management
De survival kit voor de middle manager<br/><br/>Als je middle manager bent, begeef je je dagelijks op het gladde ijs tussen directie en werkvloer. Hoe houd j... »
 
 
 
 
 

Overijssel
Overijssel
Zwartkapje, de heks van Hasselt
Hasselt, boven Zwolle, is een van de oudste bedevaartplaatsen in Nederland. Maar het centrum van verering,de zogenaamde 'Heil... »
 
 
 
 
 

Gelderland
Gelderland
De wonderbare bron van Batenburg
Batenburg was vroeger een van de belangrijkste burchten van Gelderland. Hier woonde de jonkvrouw van Wychen, die gehuwd was ... »
 
 
 
 
 

Utrecht
Utrecht
Waargebeurde Misdaden En Onverklaarbare Gebeurtenissen »
 
 
 
 
 

Rivierenland
Rivierenland
 »
 
 
 
 
 

Trouwen
Trouwen
 »