Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Lucht
Lucht
Dit boekje is een dichtbundel over van alles dat maar riekt naar lucht. Marthe Fuld nam de tijd de lucht te beschouwen door haar ontdekkingen in dichtvorm te... »
 
 
 
 
 

Blad
Blad
Dichtbundel blad is een ontdekkingsreis naar het begrip "blad". Van de knop die de belofte van blad inhoudt tot het poeder waartoe de afgevallen blaadjes na ... »
 
 
 
 
 

Waarom heet de Rijn in Rotterdam Maas
Waarom heet de Rijn in Rotterdam Maas
Duizenden jaren geleden ontstonden de condities waardoor Rijn en Maas door Nederland gingen stromen. Afhankelijk van het seizoen, zie je bij de rivier grote ... »
 
 
 
 
 

Licht
Licht
Dichtbundel Licht is een ontdekkingsreis naar het begrip "licht" en beschouwt allerlei verschillende aspecten van dit fenomeen.Het kunstlicht dat de duistern... »
 
 
 
 
 

Bodem
Bodem
Bodem is een bundel met 26 gedichten en evenzoveel illustraties over het thema bodem: de grond onder je voeten waarin niet alleen de boomwortels en ander on... »
 
 
 
 
 

Vormen Taal Kaas
Vormen Taal Kaas
Klanken komen tot bloei en geuren komen tot leven in deze poëziebundel.Een sloganwedstrijd van kaaswinkel Alexanderhoeve Annelies van den Ende vormde de aan... »
 
 
 
 
 

Kaas van gegeten
Kaas van gegeten
Gedichten waar het plezier met kaas vanaf springt.Geuren en kleuren. De vorm de beweging.Over Nederlandse en buitenlandse kaas, brood met kaas, kaas zomaar, ... »