Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Thuis in de Tour
Thuis in de Tour
Over de Tour op vaderlandse bodemMart Smeets was - misschien wel als enige Nederlander - fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de F... »
 
 
 
 
 

Oranje boven!
Oranje boven!
een jaar sport »
 
 
 
 
 

Een lange ontsnapping & De kopgroep
Een lange ontsnapping & De kopgroep
De populaire sportverslaggever Stijn Miller is gezwicht voor het grote geld en overgestapt naar het nieuwe Sportkanaal. Tijdens de Ronde van Frankrijk groeit... »
 
 
 
 
 

Het spel
Het spel
Een mysterieuze vrouw, een topscorer, hemelse muziek en een zinderende finale *****Frank Jager is een topbasketballer van gegoede afkomst, die onder grote dr... »
 
 
 
 
 

Top
Top
Het sportjaar 2010 aanstekelijk beschreven2010 was een opwindend sportjaar. We zagen het vele Oranje olympische goud én de wissel van Sven Kramer, het Giro-... »
 
 
 
 
 

Dagboek van een sportgek - grote letter uitgave
Dagboek van een sportgek - grote letter uitgave
De overvolle Sportzomer van 2012 barst voor Mart Smeets los op 28 mei, als hij een groot interview met Erik Breukink schrijft en zijn ideeën voor tv-program... »
 
 
 
 
 

(On)bekend, (on)bemind
(On)bekend, (on)bemind
De jaren 60 leven verder in de verbeelding als een tijdperk van opstand tegen de gevestigde orde van drugs en rock n roll van flowerpower en vrije liefde. La... »
 
 
 
 
 

Mijn Amerika
Mijn Amerika
Het langverwachte Amerika-boek!Op de dag dat president John F. Kennedy werd doodgeschoten, 22 november 1963, begon voor de 16-jarige Mart Smeets een levensla... »
 
 
 
 
 

Geel
Geel
VELE BEKENDE EN REEDS LANG VERGETEN GELETRUIDRAGERS GEPORTRETTEERD IN KLEURRIJKE VERHALEN
De gele trui staat symbool voor alle emoties die de Tour de France ... »
 
 
 
 
 

Vuur
Vuur
De Olympische Spelen zijn niet weg te denken uit het leven van Mart Smeets. Al op zijn vijfde verzamelde hij de olympische sportplaatjes van de Planta-margar... »