Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Zonden van een minnares
Zonden van een minnares
DE OPBRENGSTEN VAN DEZE VERHALENBUNDEL WORDEN GEDONEERD AAN EEN ZEER BELANGRIJK ONDERZOEK NAAR BORSTKANKER. <br/><br/>We hebben allemaal wel eens gehoord, o... »
 
 
 
 
 

Overspel, wat bezielt ze?
Overspel, wat bezielt ze?
Een niets verhullende bundel over vreemdgaan.Waarom bestaat overspel? Er zijn verschillende redenen waarom iemand 'overspel pleegt'. Misschien is het de sleu... »
 
 
 
 
 

Zonden van een minnares
Zonden van een minnares
DE OPBRENGSTEN VAN DEZE VERHALENBUNDEL WORDEN GEDONEERD AAN EEN ZEER BELANGRIJK ONDERZOEK NAAR BORSTKANKER.We hebben allemaal wel eens gehoord, of zijn getui... »
 
 
 
 
 

Het Beest
Het Beest
"In het bos wonen wilde dieren."

Rechercheur Joop Bastiaanse wil opnieuw onderzoek naar de moord op T. Rots omdat hij denkt dat de veroordeelde onschuldig i... »
 
 
 
 
 

Deadline
Deadline
Deadlinersquo is een spannende actiethriller over de strijd tegen terreur. In elke aflevering kan de kijker meeleven met de leden van een geheim antiterreurt... »
 
 
 
 
 

Deadline
Deadline
Een vermissing eindigt in moord...Mike is een verslaggever in een klein dorp. Zijn grote droom is om te schrijven voor de Gelderlander. Wanneer zijn vriend b... »