Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

112
112
Is er een ernstig ongeluk gebeurd?Is ergens een grote brand?Of heeft iemand snel een dokter nodig?Dan bel je het alarmnummer 112.De politie, brandweer of amb... »
 
 
 
 
 

Een held met een beer
Een held met een beer
Tim gaat op kamp met zijn korfbalteam. Het zou vast een veel leukere week geworden zijn, als pestkop Rik niet meegegaan was. Dan gebeurt er iets dat het nog ... »
 
 
 
 
 

Oog in oog
Oog in oog
Eva van Dam is verliefd op Koen van Vliet, een jongen uit haar klas, die ook nog eens in haar straat woont. Als Eva op een avond alleen thuis is, ziet ze mid... »
 
 
 
 
 

Een bos vol confetti
Een bos vol confetti
Wil je varen met de fluisterboot? Kampeer je graag? Heb je al eens bevers gespot? Ga je mee wadlopen of foto's maken in het bos? En waarover dromen zwerfstat... »
 
 
 
 
 

Masker af
Masker af
Bill Parker zit in klas 3 havo. Hij is stiekem verliefd op het knappe meisje Esperanza, maar door zijn pukkels voelt hij zich erg onzeker. Hij durft geen con... »
 
 
 
 
 

In de spotlights
In de spotlights
 »
 
 
 
 
 

Gevaarlijk spel
Gevaarlijk spel
Bij Sam thuis is er geen geld voor leuke dingen. Maar plots staat er een nieuwe wasmachine, kort nadat Sam en zijn vader zagen hoe de buurman gearmd liep met... »
 
 
 
 
 

Ontsnapt!
Ontsnapt!
<p>'Ontsnapt' is een leerzaam en grappig Theaterleesboek vol met verhalen en moppen die je meenemen naar andere tijden! Duik in een avontuur met Romeinse sol... »
 
 
 
 
 

Oog in oog
Oog in oog
'Het kan best een keer,' zegt ze kalm.
'Wat kan er gebeuren?
Ik doe de voordeur op slot.
En voor noodgevallen houd ik mijn mobiel binnen handbereik.
Overdag ... »
 
 
 
 
 

Van Bigkikker tot Neushoornvogel
Van Bigkikker tot Neushoornvogel
<p>Heeft een bigkikker een krulstaart? Zit er een vin op de rug van de tijgerhaai? En is een neushoornvogel een neushoorn met vleugels of een vogel met een n... »