Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Maak het zelf met papier-mache
Maak het zelf met papier-mache
Maak het zelf met papier-maché<br/>Papier-maché maak je van krantenpapier en lijm. Het is een erg leuk materiaal om mee te knutselen, want je kunt er van a... »
 
 
 
 
 

Wonder!
Wonder!
WONDER! is een full colour geschenkboek met foto's van pasgeboren baby's. Geschikt als cadeau voor aanstaande ouders en grootouders. De prachtige foto's zijn... »
 
 
 
 
 

Maak het zelf met schelpen
Maak het zelf met schelpen
De prachtige schelpen die je aan het strand vindt bieden heel veel mogelijkheden. Je kunt er schelpenbloemen van maken, een ketting rijgen of er een schelpen... »
 
 
 
 
 

Maak het zelf met foto's
Maak het zelf met foto's
Met mooie foto’s die je maakt kun je allerlei leuke dingen maken: een sleutelhanger, een kalender, een spel, en een puzzel, een fotolijstje. Al je vakanties... »
 
 
 
 
 

Maak het zelf met groen
Maak het zelf met groen
Van groene materialen zoals blaadjes, mos, takjes, dennenappels en kastanjes kan je allerlei leuke dingen maken: een egelhuis, een kastanjerups, een paddenst... »
 
 
 
 
 

Maak het zelf met kurk en hout
Maak het zelf met kurk en hout
Leuke en stoere materialen om mee aan de slag te gaan. Timmeren, zagen, boren, schroeven om een eigen masker te maken, een kapstok of een houten pop. »
 
 
 
 
 

Maak het zelf met verf
Maak het zelf met verf
Pak een kwast en een paar kleuren verf en maak je eigen schilderij! In dit boek lees je hoe je een zelfportret kunt schilderen, of een stilleven, of hoe je k... »