Welcome to Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is a network for social reading. We help readers discover new books and authors, and bring readers in contact with each other and with writers. Read more ».

Sign Up

Books

Benjamin Franklin
Benjamin Franklin
Benjamin Franklin is in de leer als boekdrukker bij zijn broer James. Nadat hij zijn verloofde Deborah Reed zijn trouw heeft beloofd, reist Benjamin van Phil... »
 
 
 
 
 

Tussen rang en stand
Tussen rang en stand
De historische roman Tussen rang en stand van Marja Visscher is gebaseerd op het leven van Sara Louisa du Faget van Assendelft. Zij verlaat het Lange Voorhou... »
 
 
 
 
 

Een huis vol familie
Een huis vol familie
<p>'Een huis vol familie' van Marja Visscher gaat over Saskia. Als haar zus Caty met haar man Menno een dodelijk auto-ongeval krijgt, komen hun kinderen van ... »
 
 
 
 
 

Maannachten
Maannachten
Maannachten’ van Marja Visscher neemt je vanuit het perspectief van JosĂ©phine Fesser mee in het leven van de schilder Johan Barthold Jongkind (1819-1891),... »
 
 
 
 
 

Rara dat ben ik
Rara dat ben ik
Voor kinderen vanaf 8 jaar. Rara woont samen met haar moeder Pietsie en haar vader Kreukel in een oude school. Pietsie is hoedenmaakster en geeft tekenlessen... »
 
 
 
 
 

Hotel Piek
Hotel Piek
<p>Wanneer hun enige zoon aangeeft geen interesse in het overnemen van het familiebedrijf te hebben, staan Leendert en Neeltje Piek veel veranderingen te wac... »
 
 
 
 
 

Op de adem van de tijd
Op de adem van de tijd
De Nederlandse toneelspeelster Suzanna Nanette Sablairolles neemt in 1867 na haar laatste zware rol voor korte tijd afscheid van haar enthousiast publiek. Ni... »